lunes, 4 de febrero de 2008

DIA MUNDIAL DE LA PAU

El passat dia 30 de gener vam celebrar al nostre col·legi el Dia Mundial de la Pau. Al llarg de la setmana treballàrem el Gernika de Picasso a totes les aules, des de P-3 fins a sisè, i el dimecres vam fer un acte conjunt tota l’escola per condemnar la guerra i tota mena de violència.
Els xiquets i xiquetes de l’escola, reunits al pati amb tots els i les mestres, construïren un gran puzle del quadre que havien estudiat i van col·locar el lema triat per a aquest any: LA PAU: LA SOLUCIÓ, el qual penjarem a la fatxada de l’edifici del cicle mitjà. Com a cloenda alumnes dels diferents nivells de Primària van llegir alguns pensaments per la pau.
A continuació podeu veure algunes de les fotografies d’aquest acte i tot seguit un petit muntatge de vídeo amb els comentaris realitzats pels companys i companyes de l’aula d’acollida.


Dia de la Pau

1 comentario:

Simply Chelsea Staub dijo...

M'agrada el día de la Pau, i em fa goig veure aquest tipus de festes, lo que feu está molt bé. Si voleu us ajudo al vostre blog, tinc molta experiencia i hi podría fer-hi més coses. Així hauria més visites i a els nens i nenes de l'escola els hi fara goig visitar-ho.